Üdvözöljük a megújult mentolada.hu oldalon! 

PELI TÁSKÁK



A legmagasabb szintű védelem

A Peli Products vállalatot közel negyven éve a legellenállóbb védőtokokat (Protector Case™) gyártó cégként ismerik világszerte. Valójában magának a termékkategóriának a kifejlesztése is a nevünkhöz fűződik.

ERŐSEBB KIALAKÍTÁS

A Peli™ védőtokokat homopolimerek és kopolimerek szabadalmaztatott kombinációjából állíják elő. A védőtokok szerkezetileg egy nyitott rekeszmagból és szilárd falakból állnak, ami ellenállóbb és könnyebb kialakítást tesz lehetővé, mint a szilárd rekeszfalak. A forgópántok és a fogantyúk rozsdamentes acél tűk felhasználásával készülnek. VÍZÁLLÓ: A titok nyitja a horonykötés, amelynél „O” alakú polimergyűrű gondoskodik a vízhatlan záródásról. KÖNNYŰ CSÚSZÁS: A rozsdamentes acélból készülő görgős csapágyas kerekek hosszabban tartanak és finomabban csúsznak. A rozsdamentes acélhoz illeszkedő nejlon kerékagy ellenáll a hőnek, így a poliuretán kerék kevésbé használódik el.  MEGERŐSÍTETT LAKATVÉDŐK: A rozsdamentes acélból készülő megerősített lakatvédők ellenállóbb kialakítást eredményeznek, és további védelmet nyújtanak a felfeszítéssel és a lopással szemben. KÉTLÉPCSŐS RETESZ: Az intelligens kétlépcsős rekeszt könnyebb kinyitni. A klasszikus „C” alakú kapcsokat másodlagos mozgatószerkezettel ötvözték, amely emelőkarként járul hozzá a védőtok kinyitásának megkezdéséhez, és elegendő emelőerőt biztosít a könnyű húzással történő felnyitáshoz. HABSZIVACS: Valamennyi szivaccsal felszerelt Peli™ védőtok alapfelszereltségben Pick N Pluck™ szivaccsal készül (kivéve a Micro Case Series™ védőtokokat, a memóriakártya-védőtokokat, valamint az 1780W-t, az 1780HL-t és az 1780RF-et). Az 1700-as, 1720-as és 1750-es védőtokokat alapfelszereltségben három részből álló habszivaccsal gyártják. A habszivacs valamennyi modell esetén cserélhető (kivéve a memóriakártya-védőtokokat, az i1010-et, az i1030-at, az i1015-öt, az 1055-öt és az 1065-öt).  NÉVTÁBLA: egyedileg feliratozható NYOMÁS ALATT IS JÓL TELJESÍT: Az automatikus nyomáskiegyenlítő szelep kiengedi a felhalmozódó légnyomást, míg a vízmolekulákat a védőtokon kívül tartja. Ennek köszönhetően a védőtok vízhatlan marad, és a kinyitása még könnyebbé válik.



6 termék 1 6
6 termék 1 6

PELI TÁSKA MÉRETKALKULÁTOR - ADJA MEG A VÉDENDŐ TERMÉK MÉRETÉT ÉS KIADJA, HOGY MELYIK TÁSKÁRA VAN SZÜKSÉGE ÖNNEK!

peli_cases_logo_150.png

PELI™ bejegyzett védjegy.
Minden PELI-vel kapcsolatos védjegy a PELI Products S.L.U., anyavállalatának, leányvállalatainak és/vagy kapcsolt vállalkozásainak bejegyzett és/vagy nem bejegyzett védjegye.

SSL Certificate
Webáruház készítés